Επιλεγμένη: {{ categoryName | removeAcc }}
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ

CINEMAX

2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ 10€ !

Κωμωδία; Περιπέτεια; Ρομαντική κομεντί; Όποιο είδος ταινίας κι αν προτιμάτε, μπορείτε να το απολαμβάνετε κάθε Δευτέρα και Παρασκευή μαζί με την παρέα σας, αποκτώντας 2 εισιτήρια στη μοναδική τιμή των 10€, σε οποιοδήποτε κινηματογράφο της αλυσίδας Cinemax Cinemas.


Ημέρες που ισχύει η προσφορά:

  • ΔΕ
  • ΠΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΗΜΑ1

Αποκτήστε τον Cyta More Κωδικό* σας εύκολα και γρήγορα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Online πατώντας απλά το κουμπί «Πάρε κωδικό» και εισάγοντας τα στοιχεία πρόσβασης σας στην Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών my Cyta (για τους πελάτες Σταθερής Τηλεφωνίας, Internet & Τηλεόρασης)
  • Στέλνοντας τη λέξη MORE με SMS στο 19007 από κινητό Cyta (για τους πελάτες Κινητής / Καρτοκινητής)
ΒΗΜΑ2

Αμέσως θα λάβετε έναν μοναδικό 9ψήφιο κωδικό του προγράμματος Cyta More.

Εξαργυρώστε τον κωδικό σας στην αλυσίδα κινηματογράφων CINEMAX, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους, και επωφεληθείτε της προσφοράς 2 εισιτήρια στα 10€ !

α) επίδειξη Κωδικού στα ταμεία των κινηματογράφων CINEMAX και στη συνέχεια αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων στην τιμή των 5€ έκαστο,

β) αγορά εισιτηρίων ηλεκτρονικά, με χρήση Κωδικού, στην ιστοσελίδα http://cinemax.gr, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται σε αυτή.

 

* Ο Κωδικός ισχύει για δύο (2) εβδομάδες από την ημέρα λήψης του και έχει χρέωση 20 λεπτά του ευρώ (0,20€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας.

OΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Η προσφορά ισχύει για τις ημέρες Δευτέρα και Παρασκευή κάθε εβδομάδας στους κινηματογράφους της αλυσίδας CINEMAX : Κηφισιά 1-2 (Λ. Κηφισίας 245, Ζηρίνειο, Κηφισιά), Κηφισιά 3 (Δροσίνη 16, Κηφισιά), ΝΑΝΑ (Λ. Βουλιαγμένης 179, Μετρό Αγ. Ιωάννης), ΑΕΛΛΩ (Λ. Πατησίων 140, Αθήνα), ΝΙΡΒΑΝΑ (Λ. Αλεξάνδρας 192, Μετρό Αμπελόκηποι).
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις προβολές της αλυσίδας CINEMAX, ενώ εξαιρούνται οι επίσημες Πρεμιέρες, καθώς και οι επίσημες αργίες.
  • Η προσφορά ισχύει και για τις προβολές 3D.
  • Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για την επιθυμητή προβολή. Στην περίπτωση που η αγορά δεν ολοκληρωθεί και ο Κωδικός δεν χρησιμοποιηθεί, εξακολουθεί να ισχύει για το διάστημα εντός του οποίου μπορεί να γίνει χρήση του. Οποιεσδήποτε αλλαγές σχετικά με τις παραστάσεις των CINEMAX γίνονται μόνο από τη CINEMAX.
  • Η προσφορά ισχύει και για μεμονωμένη αγορά εισιτηρίου στα 5€ καθώς και για ηλεκτρονικές αγορές στο www.cinemax.gr.